WHEY Protein kopen

Geen zoetstoffen
Geen smaakstoffen
Geen kleurstoffen
Geen verdikkingsmiddelen
Geen fancy verpakking


Hoogwaardige kwaliteit eiwitten (min. 80% in de droge stof)
Lage prijs per kg door grootverpakking
Bevat 800 porties van 25g
Minimaal 2 jaar houdbaar na productiedatum
Laag in vet (ca. 5,9 %) en koolhydraten (ca. 5,5 %)

Geen zoetstoffen
Geen smaakstoffen
Geen kleurstoffen
Geen verdikkingsmiddelen
Geen fancy verpakking


Hoogwaardige kwaliteit eiwitten (min. 90% in de droge stof)
Lage prijs per kg door grootverpakking
Bevat 600 porties van 25g
Minimaal 2 jaar houdbaar na productiedatum
Laag in vet (ca. 1,2%) en koolhydraten (1,6%)

Whey Protein in grootverpakking

Koop je eiwitpoeders zo puur mogelijk en maak zelf de lekkerste eiwitshakes en eiwitrijke bakproducten.

Onze Whey Protein poeders zijn verpakt in een stevige witte papieren zak met plastic binnenzak, welke opnieuw af te sluiten is middels een sluitklip of tie-wrap. Met deze grootverpakkingen bespaar je al snel een paar honderd euro ten opzichte van het aanschaffen van dezelfde hoeveelheid in kleine verpakkingen. Ideaal als je regelmatig eiwitpoeder gebruikt.

Is een grootverpakking teveel voor jou alleen? Wellicht kun je het delen met familie of vrienden.
Uitstekend te bewaren in een luchtdichte voorraadpot, ton of emmer!

 

Whey isolaat en concentraat: wat is het verschil?

Whey concentraat en isolaat worden op verschillende manieren geproduceerd. Hierdoor hebben beide producten andere eigenschappen. De belangrijkste verschillen worden hier behandeld.


Eiwitgehalte
Ten eerste is er een verschil in de eiwitgehaltes. Zo bevat whey concentraat minimaal 80% (in de droge stof) en whey isolaat 90% (in de droge stof).


Koolhydraten
Whey isolaat bevat minder koolhydraten (suikers) dan whey concentraat. Daardoor kan whey isolaat goed passen in een dieet wanneer u wilt afvallen. Het bevat tevens een lagere hoeveelheid lactose (melksuikers). Dit maakt het toegankelijker voor mensen met lactose-intolerantie.


Gezondheid
Whey concentraat bevat een hogere hoeveelheid bioactieve peptides. Hierdoor heeft het positievere effecten op uw spijsvertering, immuunsysteem en zenuwstelsel.


Prijs
Whey isolaat bevat een hoger eiwitgehalte dan whey concentraat. Whey isolaat heeft extra stappen ondergaan in het filtratieproces. Dit maakt dat whey isolaat een duurder product is dan whey concentraat.

 

Op basis van de onderlinge eigenschappen van whey concentraat en isolaat, is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt voor je sportdieet. Het is belangrijk dat je het juiste type whey proteïne poeder gebruikt voor je voeding of dieet. Als je niet gemakkelijk aan voldoende eiwitten komt, is het belangrijk om te kijken naar hoeveel eiwit je per dag al binnenkrijgt via je gewone voeding en dit vervolgens aan te vullen middels bijvoorbeeld een eiwitshake.

Veel kant- en klare whey proteïne poeders worden aangeboden met toevoegingen. Denk hierbij aan stoffen als aspartaam, sorbitol en sacharine.
Onze whey proteïne poeders bevatten geen zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen en verdikkingsmiddelen. Dit maakt het een puur ingrediënt, dat makkelijk toepasbaar is in je shakes en (bak)recepten.