Lekker als ontbijt of als tussendoortje: eiwitrijke bananenbroodjes met stukjes pecannoot.
                    Ingrediënten:
- 200 gram amandelmeel
 - 60 gr fijngehakte pecannoten
 - 40 gr gesmolten boter
 - 30 gr honing
 - 4 eieren
 - 1 banaan (geprakt)
 - 1 el Whey Protein Isolaat
 - 1 tl kaneel
 - 1 tl bakpoeder
 
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
 - Klop de (gesmolten) boter en de eieren los in een kom
 - Doe de overige ingrediënten erbij (behalve de noten) en mix tot een mooi beslag
 - Meng er daarna ca. 40 gram fijngehakte pecannoten doorheen
 - Vet een bakvorm (of kleine bakvormpjes) in en giet hierin het beslag en bestrooi het beslag met de overige fijngehakte pecannoten
 - Bak ongeveer 30 minuten in de oven tot het mooi goudbruin is
 - Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is
(bij gebruik van kleine bakvormpjes kan al na 20 minuten worden gecontroleerd of de inhoud gaar is!) - Even laten afkoelen.
 
Eet smakelijk!
Pure Whey protein bestellen?
Bij ons kun je eenvoudig je wei proteïne poeders bestellen, klik hiervoor op de onderstaande foto: