Koffie overnight 'oats' met Whey Isolaat

Een stevig ontbijtje! Eiwitrijke koffie overnight ‘oats’.
Afgetopt met framboos, verse vijg, braam en hennepzaad.

 

Chocolademelk-whey-isolaat

Voor 1 glas

Ingrediënten:

  • 150 ml kokosmelk
  • 50 ml lauwe koffie
  • 3 el gebroken lijnzaad
  • 1 el witte amandelpasta
  • 1 el hennepzaad
  • 1 el chiazaad
  • ½ el Whey Isolaat
  • Enkele pompoen- en zonnebloempitten
  • Eventueel nog zaden of nootjes naar keuze


Werkwijze:

  1. Doe alle ingrediënten in geen glazen potje en meng goed.
  2. Sluit het potje af en zet in de koelkast.
  3. Haal de volgende ochtend uit de koelkast (zet eventueel even in de magnetron om op te warmen)


Top af met vers fruit naar keuze!

 

Whey isolaat kopen?
Bij ons kunt u eenvoudig uw wei proteïne poeders bestellen, klik hiervoor op de onderstaande foto: