Een heerlijke eiwitrijke chocolade pasta met verschillende noten, cacaopoeder en onze whey isolaat.
Heerlijk op een (zelfgebakken) broodje, cracker, etc.
Recept voor 2 potjes
Ingrediënten:
- 100 gram pecannoten
- 50 gram hazelnoten
- 100 gram kokosolie
- 140 ml ongezoete amandelmelk
- 2 el suikervrije honing
- 1 el cacaopoeder
- 30 gram pure chocolade 90%
- 2 volle theelepels Whey Isolaat
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor
Elektrisch: 160 graden Celsius
Hete lucht: 145 graden Celsius - Leg de noten verspreid op een bakplaat en rooster ze kort.
- Haal de noten uit de oven, laat kort afkoelen, doe in de blender en mix tot een smeuïge pasta.
- Smelt de kokosolie, in een pannetje, doe er de stukjes chocolade bij en roer tot een glanzende saus.
- Giet dit in de blender, bij de noten pasta.
- Meng de whey protein isolaat en de rauwe cacaopoeder met de ongezoete amandelmelk en giet dit bij de rest in de blender.
- Mix tot alles mooi gemengd is en er een smeuïge pasta ontstaat.
- Verdeel over de potjes en zet in de koelkast.
Whey isolaat en cacaopoeder kopen?
Bij ons kunt u eenvoudig uw wei proteïne poeder en smaakpoeders bestellen, klik hiervoor op de onderstaande foto's: